Medewerker Finance & Control | 24 uur per week

Z8 is een jong en stoer kledingmerk voor meisjes en jongens. Voor de allerkleinsten is er Z8 Newborn. Twee keer per jaar brengt Z8 een nieuwe collectie op de markt. Deze collecties worden aangevuld met diverse flashcollecties door het jaar heen. Z8 verkoopt haar producten via ruim 200 modewinkels in binnen- en buitenland en daarnaast heeft Z8 een eigen verkoopkanaal in de vorm van een webshop. De complete orderverwerking van de B2B markt en de particuliere verkoop verloopt via het warehouse in Leeuwarden. In ruim 15 jaar is Z8 gegroeid tot een organisatie met ongeveer 25 medewerkers. 

Functieomschrijving: 


Als Medewerker Finance & Control ben je verantwoordelijk voor de volledige, tijdige en juiste financiële administratie van de onderneming. Hieronder wordt verstaan; het verrichten van maandafsluitingen, het verzorgen van btw-aangifte en het opstellen van managementrapportages alsmede de voorbereiding van de jaarstukken voor de externe accountant. Je bent verantwoordelijk voor een correcte boekhouding inclusief de debiteuren- en crediteurenadministratie. Tevens verzorg je de P&O administratie. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Wie zoeken we:

Je bent een aanpakker en je hebt een scherp oog voor details. Je bent altijd op zoek naar oplossingen en mogelijkheden ter verbetering. Je bent analytisch en accuraat en hebt een flexibele werkhouding.

• Opleiding op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld: SPD, bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie en/of accountancy;

• Circa 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen retail of handelsonderneming;

• Uitstekende en bewezen analytische vaardigheden;

• Je neemt verantwoordelijkheid en acteert proactief

Wat bieden we:

Het betreft functie voor 24 uur per week die flexibel en in overleg zijn te verdelen over de week. We beiden je in eerste instantie een dienstverband voor één jaar met de ambitie het om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je krijgt een zelfstandige en (eind-)verantwoordelijke functie in een plezierige informele werkomgeving.

Over de sollicitatieprocedure 

Enthousiast geworden over deze baan? Reageer en klik dan direct op deze link https://bit.ly/2Duqffv

Neem voor meer informatie contact op met Lex Muntinga van S&I Professionals op telefoonnummer 050 – 3171142 of buiten kantoortijden 06-50741950 (ook WhatsApp). Hij staat je graag te woord!
Voor de werving & selectie van een Medewerker Finance & Control maakt Z8 exclusief gebruik van de diensten van S&I Professionals. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Eventuele open sollicitaties kun je sturen naar administratie@z8.nl t.a.v de heer R. van Aken