Verzendkosten

Binnen Nederland bedragen de portokosten standaard € 2,95. De portokosten vervallen indien uw orderbedrag hoger is dan € 50 euro.

Verzendkosten naar België bedragen € 4,95 en naar Duitsland € 6,95. Wilt u een bestelling laten bezorgen in een ander land neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Levertijd

Betaalde bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur bij ons binnenkomen worden dezelfde dag nog verstuurd. De bestelling wordt dan de volgende dag bij u afgeleverd.

Bij betaling via een "handmatige overboeking" kan het soms een dag langer duren voordat het bedrag is bijgeschreven op de rekening van Z8. Uw bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling door ons verstuurd.

 

Bestellingen die op vrijdag na 14.00 uur en in het weekend worden geplaatst en met iDeal betaald zijn, worden op maandag verstuurd. Voor de status van uw bestelling verwijzen wij u graag naar "Mijn Z8" . 

 

Bij bestellingen vanuit België dient u rekening te houden met een aantal dagen extra i.v.m. de bezorgtijd.

 

Langere levertijd tijdens acties

Tijdens de eerste dagen van acties zoals 25%, 50% en supersales dient u rekening te houden met een extra levertijd van 4 tot 8 werkdagen.