Natuurlijk kan het voorkomen dat een artikel niet aan je verwachtingen voldoet of dat je liever een andere maat wenst. Je mag altijd een artikel retour zenden, ook wanneer het artikel is afgeprijsd, wanneer deze in originele staat en voorzien is van Z8 prijskaartje. De ruiling dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aangemeld te zijn via MIJN Z8. Retour adres: Z8, Postbus 889, 8901 BR Leeuwarden. LET OP! Stuur de zending voldoende gefrankeerd retour. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

 

Je kan de retourprocedure volgen welke ook achterop de pakbon staat vermeld. Voor een snellere afwikkeling van een nieuwe bestelling en retour kan je het beste je nieuwe bestelling meteen betalen, hierna meld je je retour aan en kies voor je geld terugstorten. Na verwerking van je retour wordt het aankoopbedrag binnen enkelen dagen aan je teruggestort.

 

Wanneer je het aankoopbedrag retour wenst te ontvangen log je meteen in bij Mijn Z8 en kies je voor Stort Geld Terug Op Rekening. Wanneer je kiest voor een omruiling dan wordt je nieuwe bestelling verzonden wanneer de retour verwerkt is. Dit kan tijdens de Sale periodes iets langer duren.