Natuurlijk kan het voorkomen dat een artikel niet aan je verwachtingen voldoet of dat je liever een andere maat wenst. Je mag altijd een artikel retour zenden, ook wanneer het artikel is afgeprijsd, wanneer deze in originele staat en voorzien is van Z8 prijskaartje. De ruiling dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aangemeld te zijn via MIJN Z8. Retour adres: Z8, Postbus 889, 8901 BR Leeuwarden. Bekijk ook onze retourprocedure>>

 

Je kan de retourprocedure volgen welke ook achterop de pakbon staat vermeld. Wanneer je artikelen wenst om te ruilen dien je eerst een nieuwe bestelling te plaatsen en deze helemaal af te ronden. Je betaalt de order uiteraad niet, hierna log je in bij Mijn Z8/Retourneren en vinkt het artikel aan welke je retour wenst te sturen, hierna kies je voor verrekenen met ordernummer.

Wanneer je het aankoopbedrag retour wenst te ontvangen log je meteen in bij Mijn Z8 en kies je voor Geld Retour storten. Mocht je een omruiling hebben aangevraagd dan wordt je nieuwe bestelling verzonden wanneer de retour verwerkt is.

 

De retourkosten van het artikel zijn voor eigen rekening en ongefrankeerde en/of onvoldoende gefrankeerde zendingen kunnen door Z8 niet in behandeling worden genomen. Vermeld duidelijk de retourcode op de zending die je bij de aanmelding van de retour ziet verschijnen in Mijn Z8. Mocht je een artikel hebben ontvangen met een productiefout, deze graag Beschadigd retour aanmelden via MIJN Z8.